CHIROMEDICA Health & Wellness Center

5 stele

3 recenzii

 • Sursă imagine: Chiromedica Health & Wellness Center

 • Sursă imagine: Chiromedica Health & Wellness Center

 • Sursă imagine: Chiromedica Health & Wellness Center

 • Sursă imagine: Chiromedica Health & Wellness Center

 • Sursă imagine: Chiromedica Health & Wellness Center

 • Sursă imagine: Chiromedica Health & Wellness Center

 • Sursă imagine: Chiromedica Health & Wellness Center

 • Sursă imagine: Chiromedica Health & Wellness Center

Categorie:
Medicină alternativă
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Oltului, Nr. 47
E-mail:
office [at] chiromedicahealthcenter.ro
Web:
Telefon:
0771-024.163
0770-296.601
Orar:
Luni - Joi: 12.00 - 20.00
 
Vineri: 10.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

CHIROMEDICA Health & Wellness Center este un centru specializat în manipulări osteoarticulare, realizate printr-o metodă de origine asiatică: chiropractica. Aceasta este folosită frecvent și cu succes în străinătate.

Chiropractica este un sistem alternativ de îngrijire medicală, care presupune diagnosticarea, tratarea și prevenirea tulburărilor mecanice ale sistemului musculo-scheletal, precum și a efectelor acestor tulburări asupra sistemului nervos și a stării generale de sănătate. Studiile arată că această terapie este mult mai eficientă decât tratamentul spitalizat în ceea ce priveşte durerile lombare şi musculare.

CHIROMEDICA Health & Wellness Center are în componență chiropractori specializați şi acreditaţi în România ce au o vastă experiență în domeniul chiropracticii si va oferă tratamente într-o ambianță plăcută și relaxantă, pentru o varietate de afecțiuni: hernie de disc, lombosciatică, blocaje lombare, spondiloză cervicală, cervicobrahialgie, redoare articulară, entorse, subluxații, discopatii lombare, lombalgie, cifoză, scolioză, torticolis, spondiloză lombară.


Profil actualizat acum 1 lună


Proprietatea cuprinde 2 ha intr-o zona paradisiaca, in Tara Zarandului. Casa are structura de rezistenta din barne de stejar, zid gros de caramida, fundatie inalta din piatra cioplita, acoperis din tigla ceramica, podele din dusumea de brad. Este complet renovata, dupa principii ecologice. Grajdul are 80m patrati, doua incaperi, pod imens, ziduri din piatra cioplita, structura de rezistenta din barne de stejar ... detalii ->

 
 • Comentarii şi recenzii

5
Scris de , in 21.02.2017 21:26:36
Am hernie de disc, diagnosticata de 1 an, si sunt recuperata in proportie de 95% datorita acestor chiropractici. Nu am dureri si mai ales, mi-am recuperat mobilitatea si puterea de munca, iar prin tratamentul de intretinere, lunar, sper sa-mi pastrez sanatatea in acesti parametrii timp indelungat. Multumesc, multumesc, multumesc ptr ajutor.
5
Scris de , in 01.02.2017 19:55:09
Au trecut mai bine de doi ani de cand aveam aceasta durere de spate in zona lombara a coloanei vertebrale. Intre timp am facut un examen RMN de unde am aflat ca printre alte probleme ale coloanei vertebrale am si o hernie de disc.

In luna iunie a anului trecut am ramas blocata la spate si cu dureri foarte mari, eu lucrando in strainatate la momentul respectiv am actionat doar cu analgezice care te ajuta doar per moment. Intre timp spuneam cand ajung acasa o sa intervin chirurgical, dar o ruda mi-a povestit un pic de aceasta metoda de tratament.

Ajuns acasa la inceputul luni decembrie din nou cu dureri foarte mari am mers la aceasta clinica unde am fost primita Cu multa caldura si profesionalism am facut 4 sedinte de terapie la cea de-a 4 sedinte mi sa aplicat si un bandaj special de care sunt foarte multumita. Toata luna ianuarie nu am mai facut nici o sedinta dar nici dureri nu am mai avut.
Recomand cu foarte mare incredere tratamentul la clinica Chiromedica Helth&Wellnes Center 4 sedinte si am scapat de durere.
5
Scris de , in 12.01.2017 15:15:11
Am scapat de durerile de spate chinuitoare. Recomand la toti cei ce sufera de astfel de dureri. Atmosfera placuta, oameni calzi si primitori. Am fost tratata cu respect si profesionalism, rar intalnit in ziua de azi.

Adaugă o recenzie sau un răspuns

 • Recenziile conţinând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi publicate. Vă rugăm utilizaţi un limbaj civilizat.

 • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii