Înscrie GRATUIT anunțul tău

Contabilitate, consultanţă, audit

Cluj-Napoca, Strada Frunzisului, Nr. 75, Telefon: 0746-218.690

Ideal Contab este o firma de contabilitate din Cluj-Napoca care va ofera o gama completa de servicii contabile.

Profil actualizat acum 3 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Traian, Nr. 9, Apartament 4, Telefon: 0745-545.953

Firma membra CECCAR cu experienta de 25 ani in domeniu, oferim servicii complete de contabilitate generala (inclusiv bilant), fiscalitate si resurse umane (evidenta personal/salarizare/Revisal) pentru firme care cauta parteneri (in contabilitate) care sa le ofere siguranta serviciului si linistea unei probleme rezolvate.

Profesionalism. Seriozitate. Preturi negociabile (in functie de volumul de documente)!
Ne gasiti si pe Facebook la EvidentConta!

Profil actualizat acum 6 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Izlazului, Nr. 12, Bloc b, Scara 1, Apartament 16, Telefon: 0740-923.649

Economista cu experienta in domeniul financiar-contabil de peste 15 ani, efectuez lucrari de evidenta contabila pentru SRL-uri si PFA -uri, conform legislatiei actuale in vigoare, in program informatic, precum si intocmirea dosarului de angajat complet, revisal, fisa de post angajat, evaluare angajat, intocmirea si depunerea declaratiilor, intocmirea situatiilor financiare semestriale si anuale, in functie de specificul fiecarei societati in parte. Pret foarte avantajos. Doresti s...

Profil actualizat acum 7 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Constantin Nottara, Nr. 46, Telefon: 0372-904.803

Porneste la drum cu o noua afacere si urmeaza-ne sfaturile de incredere! Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si cu o echipa formata din tineri profesionisti, Firma de Contabilitate Cluj Cecmlv reprezinta alegerea ideala in materie de servicii de contabilitate.

Profil actualizat acum 8 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Florilor, Nr. 192, Bloc C, Apartament 10, Telefon: 0745-317.703

Servicii de contabilitate, personal si fiscalitate.
Expert contabil cu experienta de 11 ani in domeniu.

Profil actualizat acum 9 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Pădurii, Nr. 5, Telefon: 0749-255.145, 0742-061.682

Oferim servicii de contabilitate, audit, consultanta juridica si asistenta de specialitate pentru infiintarea si reorganizarea societatilor comerciale.

Profil actualizat acum 11 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Gospodarilor, Nr. 14, Telefon: 0741-475.405

Expert contabil - Rogozan Claudia, autorizata CECCAR, oferim servicii complete de contabilitate, salarizare, resurse umane, consultanta finaciara si fiscala, optimizare fiscala, pentru firme, liber profesionisti, pfa-uri, asociatii. Ne ocupam chiar si de infiintare firme si pfa-uri! Oferim maxima seriozitate si competenta. Un contabil foarte bun ... o afacere linistita!

Profil actualizat acum 13 luni detalii

Floreşti, Telefon: 0743-144.011

Suntem o firma formata din economisti cu experienta in activitatea financiar contabila si management, dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor. Obiectivul nostru personal este sa oferim clientilor incredere prin profesionalismul si calitatea serviciilor pe care le oferim. Suntem o echipa tanara si dinamica, foarte optimisti si increzatori in fortele noastre. Avem o vasta experienta in domeniul financiar-contabil si de management, fi...

Profil actualizat acum 17 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Republicii, Nr. 109, Telefon: 0743-100.042

MM Expert - firma contabilitate Cluj Napoca si consultanta in domeniul financiar si fiscal, membra Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania va ofera servicii de contabilitate financiara si de gestiune, salarizare, infiintare firme, expertiza contabila, audit financiar si consultanta juridica prin expert contabil Cluj.

Profil actualizat acum 17 luni detalii

Cluj-Napoca, Aleea Baita, Nr. 10, Apartament 19, Telefon: 0722-684.187

Expert Contabil - Delia Tepuse, autorizata CECCAR, ofer servicii de Contabilitate si Salarizare, Consultanta Legislativa, Expertiza Contabila, Optimizare Fiscala, pentru SRL-D, SRL,ONG, Profesii Liberale, PFA.

Pentru o sedinta de consultanta gratuita, tot ce trebuie sa faci este sa dai like si share la pagina www.facebook.com/Delia-Tepuse-Expert-Contabil, iar apoi poti sa ne suni pentru a stabili programarea.

Profil actualizat acum 18 luni detalii