Înscrie GRATUIT anunțul tău

Contabilitate, consultanţă, audit

Noutăți în secțiune

Contabilitate, consultanţă, audit
acum 1 săptămână

Rogozan Claudia - Expert Contabil

Expert contabil - Rogozan Claudia, autorizata CECCAR, oferim servicii complete de contabilitate, salarizare, resurse umane, consultanta finaciara si fiscala, op ... citește mai mult ->

0
0

Cluj-Napoca, Strada Pădurii, Nr. 5, Telefon: 0749-255.145, 0742-061.682

Oferim servicii de contabilitate, audit, consultanta juridica si asistenta de specialitate pentru infiintarea si reorganizarea societatilor comerciale.

Profil actualizat acum 1 lună detalii

Cluj-Napoca, Strada Gospodarilor, Nr. 14, Telefon: 0741-475.405

Expert contabil - Rogozan Claudia, autorizata CECCAR, oferim servicii complete de contabilitate, salarizare, resurse umane, consultanta finaciara si fiscala, optimizare fiscala, pentru firme, liber profesionisti, pfa-uri, asociatii. Ne ocupam chiar si de infiintare firme si pfa-uri! Oferim maxima seriozitate si competenta. Un contabil foarte bun ... o afacere linistita!

Profil actualizat acum 3 luni detalii

Floreşti, Telefon: 0743-144.011

Suntem o firma formata din economisti cu experienta in activitatea financiar contabila si management, dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor. Obiectivul nostru personal este sa oferim clientilor incredere prin profesionalismul si calitatea serviciilor pe care le oferim. Suntem o echipa tanara si dinamica, foarte optimisti si increzatori in fortele noastre. Avem o vasta experienta in domeniul financiar-contabil si de management, fi...

Profil actualizat acum 7 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Republicii, Nr. 109, Telefon: 0743-100.042

MM Expert - firma contabilitate Cluj Napoca si consultanta in domeniul financiar si fiscal, membra Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania va ofera servicii de contabilitate financiara si de gestiune, salarizare, infiintare firme, expertiza contabila, audit financiar si consultanta juridica prin expert contabil Cluj.

Profil actualizat acum 7 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Constantin Nottara, Nr. 46, Telefon: 0372-904.803

Porneste la drum cu o noua afacere si urmeaza-ne sfaturile de incredere! Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si cu o echipa formata din tineri profesionisti, Firma de Contabilitate Cluj Cecmlv reprezinta alegerea ideala in materie de servicii de contabilitate. Apelati cu incredere la serviciile noastre de consultanta si asistenta juridica in momentul in care decideti sa incepeti o afacere. Noi vom intocmi si redacta actele firmei, vom obtine toate avizele si aprobarile nece...

Profil actualizat acum 7 luni detalii

Cluj-Napoca, Aleea Baita, Nr. 10, Apartament 19, Telefon: 0722-684.187

Expert Contabil - Delia Tepuse, autorizata CECCAR, ofer servicii de Contabilitate si Salarizare, Consultanta Legislativa, Expertiza Contabila, Optimizare Fiscala, pentru SRL-D, SRL,ONG, Profesii Liberale, PFA.

Pentru o sedinta de consultanta gratuita, tot ce trebuie sa faci este sa dai like si share la pagina www.facebook.com/Delia-Tepuse-Expert-Contabil, iar apoi poti sa ne suni pentru a stabili programarea.

Profil actualizat acum 8 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Stefan Ludwig Roth, Nr. 11, Apartament 1, Telefon: 0264-442.340, 0744-603.535

Expert contabil, consultanta financiar contabila, servicii de contabilitate in Cluj.

Profil actualizat acum 14 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Rovine, Nr. 33, Scara 2, Apartament 19, Telefon: 0745-545.953

Expert contabil, membru CECCAR cu experienta de peste 15 ani in domeniu, ofer servicii complete de contabilitate generala (inclusiv bilant), fiscalitate si resurse umane (evidenta personal/salarizare/Revisal) pentru firme care cauta parteneri (in contabilitate) care sa le ofere siguranta serviciului si linistea unei probleme rezolvate.
Profesionalism. Seriozitate. Preturi negociabile (in functie de volumul de documente)!

Profil actualizat acum 16 luni detalii

Floreşti, Strada Eroilor, Nr. 86, Telefon: 0742-863.343

Înființarea Societății (firme, companii) - SRL sau SRL-D Consiliere în alegerea codurilor CAEN necesare desfășurării activității Consiliere resurse umane Înființare Pfa-uri, I.I. Consiliere in alegerea codurilor CAEN necesare desfasurarii activitarii Consiliere fiscala in cee ace priveste impozitul pe venit, asigurarile sociale Modificări pentru societăți (firme) Schimbare denumire Schi...

Profil actualizat acum 21 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Tășnad, Nr. 5, Apartament 2, Telefon: 0731-722.272, 0745-325.081

Oferim servicii complete de contabilitate, servicii de personal - salarizare, consultanta si analiza financiara. Oferta: Prima luna de evidenta contabila – pentru firme noi este Gratuita.

Profil actualizat acum 23 luni detalii