Înscrie GRATUIT anunțul tău

Agenții de marketing

Cluj-Napoca, Strada Mihai Eminescu, Nr. 7, Telefon: 0264-546.789, 0752-110.109

Promoveaza-te prin intermediul nostru! Ai o afacere, un produs sau oferi servicii si vrei sa te promovezi? Cluj.com – Ghid Local iti pune la dispozitie un pachet complex de promovare, care poate fi personalizat in functie de nevoile si directia pe care doresti sa o imprimi afacerii tale! Pe langa platforma online, actualul proiect Ghid Local include o serie de concepte strategice de promovare, atat pentru mediul online, cat si pentru cel offline. Totul la nivel n...

Profil actualizat acum 18 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Fundătura, Nr. 9, Telefon: 0729-390.051

Consultanță
Strategii
Cercetări de piață
Branding
Consultanță ecommerce
IT Management

Profil actualizat acum 18 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor, Nr. 22, Telefon: 0764-181.637

Agentia Trend Marketing Cluj va propune urmatoarele servicii: optimizare business (in principal cresterea profitabilitatii companiei), marketing de criza, dezvoltare business, studii de piata, cursuri, elaborare plan de marketing, elaborare plan de afaceri, branding, solutii optime de publicitate (smart advertising), marketing online, solutii complete ecommerce (SEO, CPC, SMM, SEM) de la idee la vanzare/ incasare (emitere factura, profit) Echipa este formata din mai multi s...

Profil actualizat acum 36 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0364-730.928

Promovare site. Optimizare SEO, promovare online, retele sociale, copywriting, grafica Web, servicii de consultanta oferite de firma SEO din Cluj.

Profil actualizat acum 58 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0749-999.062

Consultanta si servicii de marketing.

Profil actualizat acum 74 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0751-090.012

Suntem o firma cu un personal tanar, deschisa la noile tendinte de marketing si business, maleabila la cerintele
fiecarui client, ce activam pe plan local (Cluj-Napoca, Transilvania). Servicii: cercetari de marketing, mystery shopping, consultanta.

Profil actualizat acum 100 luni detalii
5 stele

o recenzie

Cluj-Napoca, Aleea Retezat, Nr. 5, Apartament 1, Telefon: 0742-242.682

Suntem o echipă experimentată în domeniile marketing şi advertising, orientată spre clienţi şi spre atingerea obiectivelor lor.

Oferim servicii complete de marketing, branding, promovare atat pentru companiile proaspăt înfiinţate, pentru cele cu o piaţă stabilă existentă cu potenţial de extindere, dar si pentru companiile aflate în dificultate, propunând soluţiile de marketing şi advertising adaptate pentru fiecare caz.

Profil actualizat acum 100 luni detalii