Servicii diverse

3D printing (2) Agenţii de detectivi (10) Agenții de marketing (13) Agenţii de publicitate, relaţii publice (70) Alte servicii, diverse (18)
Arhivare și depozitare documente (1) Audit energetic (2) Cămine de vârstnici (40) Cămine studenţeşti (44) Centre de expoziţii, afaceri (11)
Centre de plasament pentru copii (12) Centre pentru persoane fără adăpost (5) Coafor canin (1) Construcţii (93) Consultanță de mediu (4)
Consultanță GDPR (1) Consultanţă în finanţări şi investiţii (3) Consultanță în vânzări și management (2) Consultanţă juridică (30) Contabilitate, consultanţă, audit (72)
Coworking (3) Croitorie (17) Curățare ecologică echipamente pentru bebeluși și copii (1) Design grafic, identitate vizuala (23) Formare, consultanță și training (41)
Găzduire web (web hosting) (12) Gravură (2) Haine, încălțăminte la comandă (1) Închiriere biciclete (3) Închirieri utilaje și echipamente (4)
Îngrijire la domiciliu (4) Internet, televiziune, telefonie (39) Livrare la domiciliu (0) Marochinărie (1) Mediatori (5)
Organizare de evenimente (101) Poștă, curierat (26) Producţie audio, foto, video (31) Producție publicitară (23) Recrutare şi selecţie de personal  (4)
Reduceri, cupoane, carduri (2) Reparații telefoane (19) Reparații TV (2) Sablare (2) Salubrizare, deratizare, dezinsecție (8)
SEO (Marketing pe motoare de căutare) (6) Service compresoare industriale (1) Service si reparaţii (43) Servicii de pază şi protecţie (17) Servicii foto (21)
Servicii funerare (13) Servicii IT (70) Servicii SSM și PSI (7) Software (58) Spălătorie, curăţatorie, călcătorie de haine (17)
Tipografie / Copy Center / Editură (33) Topografie, cadastru, geodezie, întăbulări (27) Traduceri autorizate (87) Transport de marfă și mutări (147) Utilități publice (5)
Web design, marketing digital (58) Xerox, papetărie, ștampile (1)

Floreşti, Strada Cetatii, Nr. Ferma 16, Telefon: 0728-827.940

Curatatorie haine Floresti, Happy-Clean. Curatare, igienizare si reimprospatare. Servicii de spalare si uscare covoare cu ajutorul aparaturii moderne, dar si unor detergenti speciali pentru a pastra culoarea vie a tesaturii. Servicii curatatorie haine pentru articole textile care necesita spalare, uscare si o atentie mai delicata. De la perne, pilote si lenjerii de pat pana la articole vestimentare vor fi tratate cu detergenti de calitate care nu ataca tesaturile sau culorile. NO...

Profil actualizat acum 9 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0744-703.238

Transport marfa, mobila, bagaje, materiale de constructii, colete, obiecte voluminoase etc la cele mai avantajoase preturi. Transportul in municipiul Cluj-Napoca incepe de la 50 ron/cursa.

Profil actualizat acum 9 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Tebei, Nr. 21, Bloc C, Telefon: 0364-431.299

Skale Web imbina cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru web hosting: Litespeed, Cloudlinux si cPanel plus doua tipuri de backup stocate in locatii diferite, cPanel Backup si Jet Backup. Echipa noastra tehnica cu experienta indelungata in hosting va ofera asistenta premium necesara in utilizarea serviciilor precum si la mutarea sitului la noi.

Profil actualizat acum 9 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Bucium, Nr. 5, Telefon: 0758-432.560

Protectia muncii Cluj. Serviciu extern acreditat de consultanta si intocmire documentatie in probleme de securitate si sanatate in munca (protectia muncii). - Intocmirea documentatiei SSM - evaluari de riscuri - instructaje generale - instructaje la locul de munca - instructaje periodice - audit SSM - cercetare evenimente - Intocmirea evaluarii de risc personalizata - Intocmirea planului propriu de securitate conform HG300/20...

Profil actualizat acum 9 luni detalii

Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr. 76, Telefon: 0742-294.553

Oferim servicii profesionale de consultanta tehnica in domeniul Securitatii si sanatatii in munca si a Situatiilor de urgenta pentru afacerea dumneavoastra. Cu un portofoliu mare de clienti renumiti la nivelul jud. Cluj si intr-o continua dezvoltare, realizam toate documentatiile de care are nevoie o firma pentru a trece cu bine peste controalele din partea ITM si ISU, respectand legislatiile in vigoare: Legea 319/2006 a SSM si Legea 307/2006 s PSI.

Profil actualizat acum 9 luni detalii

Cluj-Napoca, Piața Mihai Viteazu, Nr. 31, Apartament 8, Telefon: 0751-169.260

Biroul de Traduceri Autorizate ofera traduceri pentru limbile: limba engleza, limba spaniolă, limba franceză, limba italiană, limba maghiară, limba germană, limba olandeză, limba rusă, limba cehă, limba slovacă, limba norvegiană, limba daneză, limba finlandeză. Avem o gama larga de specializari in domeniile: - IT&C (contracte de vanzare-cumparare manuale de utilizare); - Financiar (contracte de vanzare - cumparare contracte bancare situatii economice rap...

Profil actualizat acum 9 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0745-339.145

Transport orice tip de marfa local, intern si international cu autoutilitare mari 17 respectiv 21 mc. Mutari de mobilier, electrocasnice, saci, cutii, bagaje, piane, pianine sau orice alte bunuri, la cele mai bune preturi din oras. Debarasam si transportam la groapa de gunoi mobila veche, electrocasnice, aparatura electronica, geamuri si usi vechi, moloz sau orice alt tip de deseu, provenit din reamenajari sau curatenie. Preturi la intelegere!

Profil actualizat acum 10 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0745-339.145

Transp. marfa de orice fel: mobila, electrocasnice, materiale de c-tii., marfa paletata, saci, cutii, bagaje si orice alte bunuri. Asigur la cerere incarcarea – descarcarea marfii. Efectuam SERVICII COMPLETE DE MUTARE pentru persoane fizice si firme, relocari de locuinte si sedii, cu autoutilitare inchise si personal experimentat in mutari. Asiguram intreg pachetul de servicii ce consta in: - MANIPULARE - IMPACHETARE - DEMONTARE – REMONTARE - ASE...

Profil actualizat acum 10 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Donath, Nr. 23, Bloc M3X, Scara 3, Apartament 26, Telefon: 0756-465.871

Suntem un grup pasionat de tot ce înseamnă marketingul online. Unii dintre noi au experientă pe partea tehnică a marketingului, alții au experientă în analiza competitorilor și căutarea cuvintelor cheie, gestionarea paginilor de pe rețele de socializare etc. Procesele bine puse la punct și experiența vastă fac astfel încat aceste personalitați și cunostințe sunt unite într-un mod eficient pentru a livra cele mai bune rezultate.

Profil actualizat acum 10 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0264-929, 0800-400.929; 0264-205.069

Anuntarea deranjamentelor aparute in reteaua de distributie de joasa tensiune, care conduc la intreruperea alimentarii cu energie electrica, la abonatii persoane fizice sau juridice. Sesizarea diverselor situatii aparute in instalatiile Electrica.

Profil actualizat acum 10 luni detalii