Turist in Romania

5 stele

2 recenzii

Categorie:
Publicaţii (print sau online)
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
alessia15mia [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0744-387.996
Orar:
Luni - Duminică: 0.00 - 24.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume. Sigur ca multa lume poate considera parerea noastra drept subiectiva, insa vom aduce niste argumente menite sa intareasca afirmatia noastra. Din pacate turismul in Romania nu este atat de dezvoltat cum ne-am dori noi toti. Insa ramane sa speram ca si cu ajutorul blogului nostru vom face aceasta tara frumoasa mult mai cunoscuta printre straini si chiar printre romani.

De ce Turist in Romania?

Turist in Romania nu este doar un slogan. Pentru compatriotii nostri este ca si un fel de obligatie, iar pentru straini este pur si simplu o adevarata placere. Exista o mare parte dintre romani care nu au vizitat inca cele mai frumoase locuri din tara, si asta este destul de trist. Ei bine, noi ne dorim ca peisajele superbe sa primeze si sa fie vizitate mult mai des.
Spunem ca aveam una dintre cele mai frumoase tari din lume, pentru ca avem toate formele de relief. Avem Muntii Carpati, care cu siguranta nu mai au nevoie de niciun fel de descriere. Suntem unicii in lume datorita Muntiilor Carpati. Tot prin munti avem 2 sosele la mare altitudine: Transfagarasanul si Transalpina. Acestea sunt drumurile care merg inspre cer, iar de acolo se poate vedea o lume intreaga.

Pe langa falnicii munti avem Transilvania, cea mai cunoscuta si apreciata regiune turistica din Romania. Transilvania este locul unde orice pamantean ar vrea sa locuiasca, macar pentru cativa ani. Asa se explica si faptul ca superba regiune a Transilvaniei este din ce in ce mai vizitata de tot mai multi straini. Din fericire Transilvania este extrem de bine promovata atat in tara cat si peste hotare si acest lucru se vede. Transilvania este un taram de basm cu castele, pesteri si mituri de mii de ani. Putem afirma ca fara Transilvania, Romania nu ar mai avea sens.
Putin mai slab promovata, insa de o frumusete uimitoare este Delta Dunarii. Aici traiesc specii unice in lume de pesti si pasari. Din pacate aceasta regiune nu este atat de intens promovata, dar sa speram ca va ajunge cel putin la fel de cunoscuta precum regiunea Transilvaniei.

Manastirile din partea de Est sunt absolut superbe din toate punctele de vedere. Cei care au ales sa faca o vizita pana in Moldova noastra au ramas cu amintiri foarte placute si cu dorinta de a reveni ori de cate ori au ocazia.
Marea Neagra este darul cel mai de pret pe care natura ni l-a oferit. Sunt multe tari extrem de dezvoltate si foarte cunoscute care nu au iesire la vreo mare. Din punctul acesta de vedere suntem privilegiati. Marea Neagra este o zona care abunda de turisti in cele 3 luni de vara.

Daca nici asa nu v-am convins ca tara noastra este una dintre cele mai frumoase tari din lume, va invitam sa vizitati blogul nostru si apoi sa alegeti o destinatie preferata pentru vacanta.


Profil actualizat acum 8 luni


Proprietatea cuprinde 2 ha intr-o zona paradisiaca, in Tara Zarandului. Casa are structura de rezistenta din barne de stejar, zid gros de caramida, fundatie inalta din piatra cioplita, acoperis din tigla ceramica, podele din dusumea de brad. Este complet renovata, dupa principii ecologice. Grajdul are 80m patrati, doua incaperi, pod imens, ziduri din piatra cioplita, structura de rezistenta din barne de stejar ... detalii ->

 
  • Comentarii şi recenzii

5
Scris de , in 25.10.2016 20:14:24
Foarte frumos blogul. Felicitari celor care lucreaza la el.
5
Scris de , in 06.07.2016 11:50:21
Imi pare bine ca exista acest blog unde sunt prezentate locurile care pot fi vizitate din tara noastra. Avem o tara atat de minunata, dar este necesar sa fie si pusa in valoare cat mai mult :)

Adaugă o recenzie sau un răspuns

  • Recenziile conţinând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi publicate. Vă rugăm utilizaţi un limbaj civilizat.

  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii