Înscrie GRATUIT anunțul tău

Universităţi şi facultăţi

Cluj-Napoca, Strada Pandurilor, Nr. 7, Telefon: 0264-420.709

Bine ati venit la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Babes- Bolyai din Cluj-Napoca! Pe parcursul anilor de studii noi propunem studentilor alternative si optiuni care sa-i familiarizeze cu frumusetea domeniului Cultura Fizica si Sport, cu provocarile stilului de viata specific studentilor ALMEI MATER NAPOCENSIS si cu posibilitatea deschiderii si a comunicarii cu spatiul euro- atlantic.

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 128-130, Telefon: 0264-424.674

Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială oferă specializări în domeniul sociologiei, antropologiei şi asistenţei sociale. Studenţii pot opta pentru linia de studiu în limba română, maghiară sau engleză. Absolvenţii noştri lucrează drept: experţi-consultanţi, cercetători la institute de sondare a opiniei publice, jurnalişti, asistenţi sociali, consilieri şcolari, profesori în învăţământul universitar şi preuniversitar.

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Horea, Nr. 7, Telefon: 0264-590.723

Facultatea de Teologie Reformată este a facultate tânără a Universităţii Babeş-Bolyai, având rolul de a forma o nouă generaţie de profesori din Transilvania, care să aibă cunoştinţe aprofundate în teologie reformată, cultură bisericească protestantă şi spiri-tualitate biblică, şi care să propovăduiască cu convingere, credinţă profetică şi devotament moştenirea spirituală şi sufletească a reformatorilor.

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Gheorghe Bariţiu, Nr. 26-28, Telefon: 0264-401.229

Facultatea de Inginerie Electrica pregateste viitori ingineri in urmatoarele domenii si specializari: * Inginerie Electrica cu specializarile: o Sisteme Electrice o Instrumentatie si Achizitia Datelor o Electronica de Putere si Actionari Electrice o Electromecanica * Inginerie Energetica cu specializarea : o Managementul Energiei * Stiinte ingineresti aplicate cu special...

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Gheorghe Bariţiu, Nr. 25, Telefon: 0264-594.967

Facultatea de Constructii din Cluj-Napoca formeaza specialisti in proiectarea, executia, intretinerea, reabilitarea si modernizarea constructiilor si infrastructurii (cai ferate, drumuri si poduri), precum si in domeniul ingineriei economice si management in constructii si al ingineriei geodezice.

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii, Nr. 103-105, Telefon: 0264-401.603

Facultatea de MECANICA este una din cele 3 facultati cu profil mecanic ale Universitatii Tehnice din Cluj. Absolventii cursurilor de licenta ai facultatii noastre vor avea una din urmatoarele specializari:

* Autovehicule Rutiere
* Sisteme si Echipamente Termice
* Mecanica Fina si Nanotehnologii
* Masini si Instalatii pentru Agricultura si Industrie Alimentara
* Mecatronica

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii, Nr. 103-105, Telefon: 0264-401.622

Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor asigura realizarea programelor de studii la nivel de licenta, master/studii aprofundate si doctorat, in domeniile:

* Ingineria Materialelor
* Ingineria Mediului

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Calea Mănăştur, Nr. 3-5, Telefon: 0264-596.384

Pregătim specialişti în diferite domenii, cum ar fi: # Pregătirea de ingineri agronomi pentru agricultură şi domeniile adiacente acesteia # Pregătirea de ingineri diplomaţi pentru zona montană # Pregătirea de ingineri diplomaţi pentru industria alimentară # Formarea specialiştilor în domeniul controlului calităţii produselor alimentare # Formarea inginerilor diplomaţi în protecţia mediului # Specialişti în ferme private, individuale ...

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Calea Mănăştur, Nr. 3-5, Telefon: 0264596384 interior 117

Facultatea de Horticultură din Cluj-Napoca dispune de o bază tehnico-materială modernă, săli de curs, seminarii şi laboratoare dotate cu toate facilităţile, câmpuri experimentale, sere şi solarii în care studenţii pot efectua lucrările şi practica de specialitate, colecţii didactice la speciile pomicole, viţă de vie, legume şi plante ornamentale, arboret etc.

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Calea Mănăştur, Nr. 3-5, Telefon: 0264596384 interior 192

DE CE FACULTATEA DE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII?

Pentru cã este o facultate de succes si specialistul format, inginer zootehnist, inginer piscicol, inginer biotehnolog, este omul cãutat si agreat de piata muncii

Profil actualizat acum 85 luni detalii