Cluj-Napoca, Strada Republicii, Nr. 37, 0743-540.851

Catedra de Psihologie a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca.

Profil actualizat acum 87 luni detalii

Centrul Lingua

Categorie: Cursuri

0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Teodor Mihali, Nr. 58-60, Telefon: 0264-418.663

Centrul LINGUA are un colectiv de cadre didactice universitare specializate în ţară şi în străinătate şi este dotat cu echipament multimedia TANDBERG şi materiale didactice (cursuri cu componenta audio/video) de ultimă oră. Se asigură condiţii ideale de învăţare şi de testare, scopul fiind acela de a oferi paşaportul lingvistic indispensabil pregătirii profesioniştilor autentici, în contextul globalizării.

Profil actualizat acum 87 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Iuliu Maniu, Nr. 5, Telefon: 0264-430.688

Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai îşi propune să formeze intelectuali cu o înaltă pregătire teologică şi ţinută morală corespunzătoare, capabili să răspundă întrebărilor existenţiale ale omului modern. Absolvenţii acestei facultăţi, ca profesori de religie şi/sau ai altor discipline, desfăşurându-şi activitatea în instituţii ale bisericii sau civile, vor participa la promovarea valorilor creştine în societatea de astăz...

Profil actualizat acum 89 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Republicii, Nr. 23, Telefon: 0264-595.765

Palatul Copiilor se adreseaza elevilor din invatamantul preuniversitar, unde ei isi pot valorifica pasiunile extracuriculare din domeniile artistic, cultural, sportiv si tehnic.

Dotari: ateliere si 8 sali de gimnastica, balet, aerobic si judo; teren de tenis in aer liber; baza turistica la Baisoara; sat de vacanta la CAPS; bazin de inot etc. Cercuri artistice, culturale, sportive.

Profil actualizat acum 90 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Gheorghe Barițiu, Nr. 16, Telefon: 0742-030.465

Cuibul Berzelor este locul in care mamicile (si taticii) se intalnesc cu educatorii prenatali si invata sa traiasca la maxim experientele de care au parte, in probabil cel mai important moment al vietii lor: nasterea bebelusului. Cursul pentru gravide cuprinde urmatoarele subiecte, dar si multe altele: - informatii despre procesul travaliului si al nasterii, in ce constau procedurile si interventiile medicale, tehnici eficiente de relaxare; - pozitii eficie...

Profil actualizat acum 90 luni detalii