4 stele

3 recenzii

Cluj-Napoca, Strada Henri Barbusse, Nr. 43, Telefon: 0264-437.179, 0757-921.961

Oferim asistență socială, economică și spirituală persoanelor, familiilor și comunităților aflate în situații de criză. Accesăm resurse umane și materiale din dorința de a realiza o schimbare în bine. Promovăm valorile creștine și credem în demnitatea și valoarea puse de Dumnezeu în fiecare individ.

Profil actualizat acum 37 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Iuliu Maniu, Nr. 11, Telefon: 0731-623.253

ErKE- Asociația Pictografilor din Ardeal (www.erke.ro) a fost înfiintată în anul 2008. Entuziasmul cu care multi fotografi s-au alăturat grupului initial ne-a confirmat faptul că Clujul este un punct de referintă pentru miscarea fotografică din România si că se simtea nevoia unui astfel de cadru organizat care să le ofere posibilitatea de întâlnire si manifestare artistică. Din anul 2010 ErKE are onoarea de a fi membru FIAP - Federation Internationale de l’Art Phot...

Profil actualizat acum 37 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, Telefon: 0745-042.316

AIESEC este o asociație de tineret globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ale unei instituții de învățământ superioare. AIESEC este prezentă în peste 2.100 de universități, 125 țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi. AIESEC are peste 4.000 de parteneri, aceștia implicându-se în dezvoltarea tinerilor talente.

Profil actualizat acum 38 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0756-097.890

CERT Transilvania – Detașamentul de Intervenție la Dezastre – este un grup constituit pe baza de voluntariat. Ne leagă o serie de valori pe care le prețuim cu toții în mod egal. Credem în: - SOLIDARITATE UMANĂ - VOLUNTARIAT - IMPLICARE ACTIVĂ Suntem un GRUP DE OAMENI ce provin din domenii diverse și care își dedică timpul și resursele proprii pentru a ajuta semenii aflați în situații dificile. ...

Profil actualizat acum 42 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0724-038.281

Handmade Transilvania este comunitatea persoanelor care iubesc lucrurile de calitate, create de mână, în serie mică. Am gândit acest proiect pentru artiștii și meșterii locali care pot produce o mare parte din bunurile de care avem nevoie. Fie că vorbim despre haine, alimente sau obiecte decorative, capacitatea locală de producție este foarte mare, iar cei care produc au nevoie de un mediu care să-i aducă mai aproape de cei care doresc să le cumpere bunurile.

Profil actualizat acum 46 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0744-494.168

Oferirea unei metode alternative de educatie care sa dezvolte la copil simtul concretului, al vietii in natura, al traiului in comunitate, al distractiei prin joc si cantec, deschizand astfel mintea sa spre sacru si spre miracolele facute de Dumnezeu in natura si in om.

Profil actualizat acum 49 luni detalii

Floreşti, Strada Razoare, Nr. 7C, Telefon: 0740-049.540

Alegria – bucuria primilor paşi înspre o educaţie de calitate. Misiunea Asociaţiei Alegria este formarea şi dezvoltarea copiilor şi tinerilor, în spiritul valorilor autentice: bine, adevăr, frumos, moralitate. Toate acestea le împlinim cu bucuria şi entuziasmul preţuirii fiecărui moment de apropiere între oameni, prin activităţi educative diverse pentru copii, tineri şi adulţi. Asociaţia Alegria înseamnă multe momente de bucurie, of...

Profil actualizat acum 51 luni detalii

Turda, Strada Romana, Nr. 51, Telefon: 0757-069.343

Principalul obiectiv pe care ni l-am propus de la început este ajutorarea câinilor şi pisicilor din oraşul nostru, prin demararea unor activităţi specializate în promovarea protecţiei animalelor şi găsirea de cămine pentru animalele abandonate.

Profil actualizat acum 53 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Câmpul Pâinii, Nr. 3-5, Telefon: 0746-376.576

Profil actualizat acum 55 luni detalii

Cluj-Napoca, Calea Dorobanților, Nr. 15, Apartament 3, Telefon: 0744-346.965

Centrul de Acţiune pentru Egalitate şi Drepturile Omului (ACTEDO) este o organizaţie non-guvernamentală înregistrată în România, înființată în 2013, care are ca scop promovarea drepturilor fundamentale ale omului şi a egalităţii de gen.

Profil actualizat acum 59 luni detalii