ZumbAtomic OPEN CLASS @ T-Dance pentru copii + mamici (intrare libera)

07 apr 2012 12:00
- 07 apr 2012 13:00

T-Dance introduce in premiera in Cluj-Napoca, cel mai nou program de fitness si distractie creat atat pentru copii, cat si pentru mamici. De acum inainte, parintii vor putea sa faca miscare alaturi de micutii lor, bucurandu-se de cat mai multe momente petrecute in compania acestora.
Mai mult decat un motiv grozav de a merge la sport, ZumbAtomic asigura obtinerea unei experiente distractive de familie, prin faptul ca ofera parintilor si copiilor sansa de a se simti bine impreuna, practicand aceeasi activitate in timpul liber.
Orele de ZumbAtomic sunt o modalitate sigura de imbunatatire a relatiei de comunicare dintre parinti si copii. Totodata acestea reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de intretinere corporala, prin accelerarea metabolismului. Deasemenea, ajuta la mentinerea bunei dispozitii, imbunatatesc coordonarea si sporesc atentia.
Instructoarea noastra din Brazilia, Camila a pregatit o coregrafie, pe ritmurile ultimelor hituri: hip-hop, reggaeton sau latino, cu care va va surprinde placut, atat pe dvs. cat si pe copilul dvs.
Veti fi cu siguranta incantati, de atmosfera optimista si energica, in care se desfasoara orele de ZumbAtomic@T-Dance.
ENJOY T-DANCE ZUMBATOMIC!

T-Dance

Transilvania Dance Centre

Bine ai venit

Te invitam sa faci primul "pas de dans" pe Super FAN PAGE T-Dance dar nu uita nici de situl nostru www.tdance.ro
http://www.facebook.com/pages/TDance-be-a-dance-star/186624271408160?sk=app_108323472603467


Te intrebi ce anume ne diferentiaza de celelalte cluburi de dans si ce anume te-ar putea face sa ne alegi?

Iti vom raspunde ca la noi vei gasi un spatiu amenajat ultramodern, la nivel european care gazduieste 2 sali de dans spatioase dotate cu aer conditionat, oglinzi si sonorizare profesionala, receptie moderna cu minibar, vestiare spatioase si curate cu dulapioare individuale, dusuri si uscatoare de par, precum si o terasa mare pentru relaxare si parcare subterana (acces gratuit primele 30 min).

Mai important decat orice, la noi te asteapta instructori de dans tineri, plini de entuziasm si cu experienta si notorietate in lumea dansului astefl incat sa-ti ofere programe adecvate pe grupe de varsta (copii, studenti si adulti) si nivele de experienta (incepatori, intermediar si avansati) cu posibilitate de a participa la spectacole si concursuri.

Toate acestea la cele mai mici preturi de pe piata !!!

Ce stiluri poti invata la T-Dance?

Vei descoperi tainele celor mai noi stiluri de dans, precum: VOGUE, NEW STYLE, L.A. STYLE, STREET JAZZ, POP DANCE, REGGAETON, BURLESQUE, AFRICAN STYLE, DANCE HALL si ale celor mai in voga stiluri ale momentului: HIP HOP, HOUSE, STREETDANCE, OLD SCHOOL, LOCKING, BREAKDANCE, DANS CONTEMPORAN, LATINO, RETRO, SALSA, TANGO ARGENTINIAN, VALS, BALET si DANS MODERN pentru copii.

Mai mult, pentru un plus de dinamism vei putea opta pentru cursuri de dans combinate cu aerobic, o explozie de energie si distractie: ZUMBA BRAZILIAN - curs condus de o instructoare originara din Brazilia si LATINO & DANCE AEROBIC.

Doar la T-Dance poti participa la cele mai bune workshop-uri, teambuilding-uri prin dans si cursuri private pentru Dansul Mirilor.

Fiecare cursant primeste din partea T-Dance bomboane "energizante" si apa plata pentru a se racori in timpul orelor de dans !

La T-Dance oricine poate deprinde abilitati de dans, poate invata sa se distreze si sa se relaxeze prin dans, indiferent de varsta, si pormitem ca stralucirea specifica dansatorilor se va reflecta si in viata personala a cursantilor!.

Be a dance star ! Join T-Dance !

Click pe VIDEO http://www.facebook.com/video/?id=100002118802224

Click si vezi ce trebuie sa vezi ;) http://www.youtube.com/user/TDanceCentre?feature=mhee