Scoala de Dans Latin Beat

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Staicu Adrian

Categorie:
Dans
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Somesului, Nr. 5 (Intrarea se face prin gangul de langa Taste of Asia. Este vizavi de fosta fabrica Flacara.)
E-mail:
contact [at] latinbeat.ro
Web:
Telefon:
0765-521.527
Orar:
Luni - Vineri: 16.30 - 22.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Echipa noastră este compusă din tineri entuziaști, fani ai dansurilor latino și nu numai.

Ceea ce ne caracterizează și ne face să fim o echipă este pasiunea pentru dans, dăruirea și împărtășirea acestei pasiuni cu toți cei care doresc să se inițieze sau să se perfecționeze în acest domeniu. Mulți dintre cei care au învățat să danseze cu noi au rămas lângă noi atât datorită dansului cât și datorită atmosferei relaxante, a firii noastre vesele, un alt lucru pe care îl avem în comun, precum și datorită faptului că întotdeauna ne-a păsat de Omul din fiecare cursant. Fiecare a fost și va fi tratat în funcție de dorințe și posibilități, ca individ unic.

Pentru noi dansul înseamnă mai mult decât pași sau stiluri de dans; înseamnă voie bună, înseamnă prietenie, înseamnă unicitate și totodată echipă.


Profil actualizat acum 1 săptămână


Proprietatea cuprinde 2 ha intr-o zona paradisiaca, in Tara Zarandului. Casa are structura de rezistenta din barne de stejar, zid gros de caramida, fundatie inalta din piatra cioplita, acoperis din tigla ceramica, podele din dusumea de brad. Este complet renovata, dupa principii ecologice. Grajdul are 80m patrati, doua incaperi, pod imens, ziduri din piatra cioplita, structura de rezistenta din barne de stejar ... detalii ->

 
  • Comentarii şi recenzii


Adaugă o recenzie sau un răspuns

  • Recenziile conţinând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi publicate. Vă rugăm utilizaţi un limbaj civilizat.

  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii