Adecco Romania

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Formare, consultanță și training
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Motilor, Nr. 30
E-mail:
cluj.romania [at] adecco.com
Web:
Telefon:
0264-406.234
Fax:
0264-406.232
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 17.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Adecco și-a început activitatea în România în anul 2000, într-o societate aflată în tranziție. În contextul în care societatea românească încerca să redefinească abordarea vis-a-vis de personal, Adecco a adus expertiza internațională care a facilitat evoluția de la „forță de muncă” la „resursă umană”. Astfel, Adecco a demonstrat flexibilitate față de cerințele și specificul pieței naționale, fără a minimiza importanța calității serviciilor oferite.

La 15 ani de la intrarea pe piața muncii din România, Adecco își continuă misiunea, anticipând nevoile clienților săi, pentru a pune la dispoziție soluții personalizate și performante, pentru a răspunde celor mai ridicate standarde.

Diversificând paleta de opțiuni profesionale, contribuim la dezvoltarea potențialului indivizilor, companiilor și societății și creăm, astfel, condițiile fundamentale pentru adaptabilitate și succes pe piața muncii.

Prin activitatea noastră, sprijinim:

- persoane în găsirea unui loc de muncă,
- companiile în identificarea resurselor umane necesare
- societatea, în general, prin impactul pozitiv al angajabilității.

Prin urmare, viziunea Adecco poate fi rezumată prin motto-ul nostru – „Better work, better life”.

Profil actualizat acum 65 luni

Noutăți

Tur berărie Bere à la Cluj

Localizați în Baciu, Bere à la Cluj face bere la Cluj încă din 2018. Gama lor principală de beri constă în stiluri tradiționale, englezești, amestecat ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->