ACZ Consulting

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Formare profesională
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Teodor Mihali, Nr. 53, Apartament 502 (in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir, Facultatea de Stiinte Economice;)
E-mail:
proiect.success [at] aczconsulting.ro
Web:
Telefon:
0735-786.409
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

SC ACZ Consulting SRL, în parteneriat cu două companii specializate în atragerea fondurilor europene şi în formarea profesională a adulţilor: Warrant Group SRL (Italia) şi IC Consulting SRL (România), au lansat, începând cu 1 noiembrie 2011, cea de-a doua ediţie pentru anul 2 de implementare a proiectului de grant „SUCCESS – Îmbunătățirea ratei de ocupare în județul Cluj, prin furnizarea de consiliere şi formare profesională continuă pentru șomerii tineri şi șomerii de lungă durată, tineri şi adulți, în domenii cerute pe piața muncii”, contract de finanţare nr. POSDRU/104/5.1/G/77150, cofinanţat din Fondul Social European (FSE) în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1. „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”.

Editia de anul acesta se focalizeaza pe tinerii absolventi nivel licenta/master, sub 25 de ani, care nu au reusit sa-si gaseasca un loc de munca. Aceştia vor beneficia în mod gratuit de cursuri de specializare profesională acreditate CNFPA pe temele „Expert accesare fonduri structurale şi de coeziune europene” şi „Manager de proiect”, precum şi de ateliere de lucru susţinute de către partenerul transnaţional din Italia.

Proiectul include de asemenea şi un modul de aplicaţii practice, derulat în cadrul unei vizite de studiu de o săptămână în Italia, care le va permite cursanților să încununeze toate informațiile acumulate la modulele anterioare în România cu un modul intensiv de învăţare aplicativă pe proiecte concrete.
Mai mult, proiectul prevede alocarea unei subventii individuale de 1500 RON pentru membrii grupului tinta care vor participa la activitatile propuse in proiect. Un alt beneficiu financiar al proiectului va consta in 3 premii, fiecare avand o valoare de 3000 ron impozabil, oferit acelor participanti care vor elabora cea mai buna cerere de finantare, in cadrul concursului final.

Inscrierea si selectarea grupului tinta se deruleaza in perioada decembrie 2011 – martie 2012.

Iolanda Marculescu

Responsabil Promovare - "SUCCESS-Imbunatatirea ratei de ocupare in judetul Cluj, prin furnizarea de consiliere si formare profesionala continua pentru somerii tineri si somerii de lunga durata, tineri si adulti, in domenii cerute pe piata muncii"

ACZ Consulting

Contract nr.: POSDRU/104/5.1/G/77150

Axa prioritara 5 - Promovarea masurilor active de ocupare

Domeniul major de interventie 5.1 - Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare


Profil actualizat acum 98 luni