Acoprom

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Materiale, echipamente, instalaţii
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Regele Ferdinand, Nr. 22-26
E-mail:
contact [at] acoprom.ro
Web:
Telefon:
0743-592.731
Orar:
Luni - Sâmbătă: 8.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Suntem o companie din Cluj-Napoca care are ca obiect de activitate comercializarea sistemelor de invelitori, sisteme pluviale, ferestre de mansarda, tamplarie PVC cu geam termopan, productia de profile si accesorii realizate din otel, realizarea lucrarilor speciale de tinichigerie.

Atuurile noastre sunt un foarte bun raport calitate-pret, rapiditatea producerii si livrarii produselor pe santier, portofoliul larg de produse si modele, asistenta tehnica de specialitate, experienta si profesionalizmul de care dam dovada. Faptul ca putem oferii toate acestea clientilor nostri ne ofera sadisfactia si convingerea ca facem un lucru de calitate , iar feedback-ul pozitiv primit din partea clientilor nostri in urma colaborarii este recompensa noastra profesionala.

Sisteme metalice pentru invelitoare:
Oferim 5 modele de tigla metalica cu urmatoarele denumiri CLASIC, ALFA®, OMEGA®, GAMMA®, BETA®, 19 modele de tabla cutata, 5 modele tabla faltuita cu click. Aceste sisteme sunt realizate din otel de cea mai înalta calitate, care provin de la cele mai renumite otelarii: ThyssenKrupp, Arcelor Mittal, US Steel, Corus, VoestAlpine, Marcegalia. Faptul ca folosim otel de calitate face ca aceste sisteme sa fie durabile si garanteazanteaza calitatea produselor noastre.
Aceste modele sunt disponibile intr-o gama variata de culori si texture in functie de dorintele clientului.
Garantia este cuprinsa intre 10 si 30 de ani pentru culoare si coroziune in functie de otelul ales.
Parteneri: IMPRO, PRODACH, PLANNJA, VIKINGPROFIL, KOPER

Pentru tigla metalica, tabla faltuita cu click, tabla cutata, realizam un panotaj pe baza masuratorilor din teren, iar panourile de otel sunt livrate la lungimea necesara in plan . Avantajul clientului fata de panourile standard sunt limitarea pierderilor, usurinta si rapiditatea motajului, aspectul estetic net superior nefiind nevoie de taieri sau suprapuneri suplimentare pe planul invelitorii.

La modelul Alfa pentru culorile uzuale (maro 8017 lucios/mat, maro inchis 8019 mat, rosu 3011 lucios/mat, rosu inchis 3009 lucios, caramiziu 8004 lucios, visiniu 3005 lucios) termenul de livrare este 1-3 zile, iar pentru celelalte modele si culori termenul este de 4-14 zile.

Profil actualizat acum 32 luni


Servicii recomandate

Transilvania Cleaning

Servicii curatenie profesională (hale industriale, instituții, birouri, dupa constructor). ... citește mai mult ->


Instalatii Electrice Profesionale

Firma de instalatii electrice. Executam lucrari de instalatii electrice, modificari si reparatii electrice in Cluj-Napoca si judetul Cluj: - instalatii elect ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->
Noutăți

Tradiții culinare armenești la Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj

Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj este una din puținele locații unde se poate degusta ciorba de hurut cu urechiușe, după o rețetă tradițională ... citește mai mult ->