Schi

Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor, Nr. 20, Apartament 1a, Telefon: 0745-305.908

Scoala de schi autorizata, lectii private de schi, cursuri colective, tabere schi in Vatra Dornei si Austria.

Profil actualizat acum 41 luni detalii

Feleacu, Strada Televiziunii, Telefon: 0734-533.822

Schi Arena (partia de schi de pe Feleac, cunoscuta mai demult sub numele de Teleschi), este situata la 12 Km de Cluj-Napoca pe dealul Feleacului. Este una din cele mai moderne partii de schi din Romania, fiind prima din Transilvania dotata cu instalatie de produs zapada artificiala si cu un sistem avansat de iluminat pe timp de noapte. In sezon organizam cursuri de schi pentru incepatori si avansati. Scoala schi include transportul gratuit pe teleschi, monitorul s...

Profil actualizat acum 49 luni detalii

Muntele Băişorii, DJ 107R

Statiunea are 6 pârtii de schi, de calitate diferită, şi anume: Pârtia Mare, Pârtia Nouă, Pârtia de Slalom (numită curent "Pârtia de special"), Pârtia Pionierul (iluminată, dar închisă publicului), Pârtia Constructorul şi Pârtia Militarilor. Dintre toate pârtiile, numai Pârtia Mare este folosită regulat şi intensiv.

Sursa: http://www.alpinet.org

Profil actualizat acum 50 luni detalii

Buscat Resort

Categorie: Schi

Muntele Băişorii, DJ 107R, Telefon: 0733-336.556

Ski in Apuseni! Buscat Resort este solutia ideala pentru o vacanta la munte. Incepand cu luna Decembrie a acestui an va punem la dispozitie 3 partii de ski dotate cu instalatii profesioniste de tip telescaun, snowboarding, patinaj, plimbari cu ATV-ul, precum si toata gama de servicii auxiliare (cazare, masa, lectii de ski etc.). Distractia e garantata si e din partea casei. Zapada va asteapta si in acest an.

Profil actualizat acum 50 luni detalii