Organizare de evenimente

Cluj-Napoca, Telefon: 0756-499.391, 0748-870.575

Bar Box Events completeaza evenimentul tau aducand un gust exotic si un strop de culoare printr-un cocktail bar elegant.

Profil actualizat acum 1 zi detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Primaverii, Telefon: 0732-907.107, 0741-100.987

Livram la domiciliu, pe baza de comanda telefonica sau online, flori, aranjamente florale, coronite, cununite, jerbe si coroane din flori naturale, organizam evenimente - nunti, botezuri, si altele, aranjamente florale locatie/sala etc. Rugam seriozitate, oferim seriozitate si profesionalism.

Va asteptam cu bratele pline de flori!

Profil actualizat acum 3 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0757-357.157

Accesorii vestimentare avand la baza flori realizate handmade, aranjamente florale pentru lumanari de botez, accesorii pentru nunta cum ar fi: accesorii rochie de mireasa, bratari domisoare de onoare, cocarde, aranjamente florale, ornamente masa miri, aranjamente florale pentru lumanari, buchete de mireasa, buchete nasa, petale artificiale de trandafir, etc .... toate realizate handmade din diferite materiale textile (matase, satin, tul, voal, etc)

Profil actualizat acum 5 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0727-734.092, 0734-411.985

Specializați în crearea de evenimente inovatoare. Zizzi's Events a fost fondat de către experți din industrie, specializați în crearea de evenimente inovatoare, sofisticate și de ultimă oră. Prin experiență am dezvoltat o cunoaștere și înțelegere profundă a lumii evenimentelor, artei și serviciilor de ospitalitate. Ca și companie suntem creatori de povești, credem cu tărie că experiența evenimentului poate avea un impact major asupra oaspeți...

Profil actualizat acum 5 luni detalii

Cluj-Napoca, Calea Turzii, Nr. 203 A, Telefon: 0799-798.826

ADAM's Events & Restaurant, o locatie noua in inima Clujului pregatita pentru orice fel de eveniment.

Profil actualizat acum 6 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0740-368.128

Organizeaza-ti in cluj evenimentul tau: nunta, botezul sau oricare alt eveniment din viata ta cu accesorii de infrumusetare si specialisti in organizarea evenimentului. Va stam la dispozitie cu tot ce ai nevoie la evenimentul tau din Cluj. Adauga produse sau servicii utile pentru evenimente pe http://www.evenimentecluj.eu .

Profil actualizat acum 6 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor, Telefon: 0757-050.671

Suntem echipa cea mai CREATIVA din Transilvania, care va face evenimentul tau unul.. MEMORABIL! Contacteaza-ne si lasa-ne sa te impresionam! Indiferent de tipul evenimentului pe care ti-l doresti, vom incepe mereu de la premisa: ,,Orice este posibil!” Fie ca iti doresti un eveniment excentric, fie ca vrei unul discret dar cu bun-gust, StyleCorner Agency va concepe in cel mai scurt timp evenimentul cel mai potrivit cu ceea ce iti doresti, cu bugetul si cu stilul ta...

Profil actualizat acum 8 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Clabucet, Nr. 8, Telefon: 0755-747.193

Consultanţă pre-eveniment, servicii foto-video, invitaţii foto, altfel de invitaţii, accesprii nunta - meniuri, numere de masă, plicuri de bani, place card-uri, pungi personalizate, sonorizări, maestru de ceremoii, solişti de muzică populară sunt câteva din serviciile pe care le oferim clienţilor noştri.
Totul pentru ca tu să te poţi bucura de marele eveniment alături de cei dargi!
Va asteptam cu drag!

Profil actualizat acum 8 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0744-173.107

Aranjamente florale pentru nunti si evenimente speciale. Preturile difera de la client la client.

Profil actualizat acum 9 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor, Nr. 18, Telefon: 0264-452.272

Media Event Tour este o agentie cu un concept unic in Cluj-Napoca. Am reusit sa imbinam serviciile de turism cu cele de advertising si de organizare a evenimentelor, astfel incat sa oferim solutii complete clientiilor nostri.Scopul nostru este de a planifica cu incredere si de a coordona cu eleganta fiecare etapa a proiectelor, astfel incat sa va bucurati din plin de momentele
memorabile din viata dumneavoastra.

Profil actualizat acum 9 luni detalii