Contabilitate, consultanţă, audit

Cluj-Napoca, Calea Manastur, Nr. 39, Telefon: 0745-043.008, 0364-119.995

Firma noastră, cu o bogată şi îndelungată experienţă – de peste 10 ani - în domeniul serviciilor financiar-contabile, are un portofoliu de clienţi bogat şi prestigios, în continuă creştere.

Oferta noastră de servicii contabile complete include:

- Procesarea contabilă computerizată a tuturor documentelor (facturi, chitanţe, bonuri fiscale, ordine de plată, etc.)
- Înregistrarea, evidenţa şi arhivarea (digitală şi pe suport de hârtie) ...

Profil actualizat acum 4 zile detalii

Cluj-Napoca, Strada Braduţului, Nr. 23A, Telefon: 0740-077.710

Fiecare activitate, afacere are obiective şi nevoi diferite, Cabinet Expert Contabil Paşca Cosmin vă poate oferi soluţia ideală pentru ca afacerea dumneavoastră să prospere. E timpul să aveţi un expert contabil bun care să vă ajute să câștigaţi bani, să nu pierdeţi timp inutil şi cu care să lucraţi ușor, contactaţi-ne.

Avantajele colaborării cu noi!
- servicii de contabilitate gratuite în perioada de verificare, aveţi posibilitatea să ne testaţi p...

Profil actualizat acum 1 saptamana detalii

Cluj-Napoca, Strada Venus, Nr. 25, Telefon: 0740-094.994

MDV CONSULTING va pune la dispozitie o echipa de specialisti calificata si capabila sa va ofere servicii de contabilitate, salarizare, evaluare si consultanta financiara. Indiferent de domeniul in care activati, MDV CONSULTING este alegerea corecta.
Misiunea noastra este de a asigura servicii contabile si consultanta financiara de o maniera competenta, responsabila si profesionala. Va punem la dispozitie curierat propriu al actelor contabile.
Avantajele externalizarii serviciilor...

Profil actualizat acum 6 saptamani detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0723-332.868

Ofer servicii de contabilitate sau consultanta in domeniul afacerilor si managementului pentru PFA. Contra unei sume modice (incepand de la 100 lei), puteti scapa de stresul intocmirii actelor, depunerii declaratiilor, respectarii termenelor.

Profil actualizat acum 6 saptamani detalii

Cluj-Napoca, Strada Negoiu, Nr. 3, Telefon: 0744-606.730

Consultanta si servicii de managementul resurselor umane (efectuare state de plata, transmitere declaratii, emitere decizii, contracte de munca, organizare concursuri pentru ocupare posturi vacante, recrutare personal, efectuare si concepere fise de post, alte elemente privitoare la managementul fortei de munca).

Profil actualizat acum 20 saptamani detalii

Cluj-Napoca, Strada Stefan Ludwig Roth, Nr. 11, Telefon: 0264-442.340

Expert contabil, consultanta financiar contabila, servicii de contabilitate in Cluj.

Profil actualizat acum 25 saptamani detalii

Cluj-Napoca, Strada Lacul Rosu, Nr. 2, Telefon: 0743-304.769

Servicii complete de contabilitate pentru societatile care doresc externalizarea serviciului financiar-contabil:
consiliere in intocmirea documentelor contabile primare, consultanta la inceperea unei afaceri. Consultanta resurse umane, consultanta fonduri europene. Intocmiore planuri de afaceri, fezabilitate.

Profil actualizat acum 42 saptamani detalii

Cluj-Napoca, B. P. Hasdeu, Nr. 74, Telefon: 0749-255.145, 0742-061.682

Oferim servicii de contabilitate, audit, consultanta juridica si asistenta de specialitate pentru infiintarea si reorganizarea societatilor comerciale. Ne gasiti si pe www.facebook.com/contadiagnost

Profil actualizat acum 46 saptamani detalii

Cluj-Napoca, str. Arany Janos, Nr. 13, Apartament 5, Telefon: 0264-594.761

Înfiinţată în 2001, RegioConsult oferă servicii de consultanţă în finanţări şi investiţii. În septembrie 2008, PNO – lider în Europa pe piaţa de consultanţă – a preluat compania, iar din 2011 managementul firmei, prin intermediul unei preluări, s-a desprins din reţeaua internaţională şi îşi continuă activitatea cu echipa multidisciplinară, cu expertiză în domeniul economiei şi finanţelor, marketing, sociologie, ştiinţe politice şi drept. Sub auspiciile noii ...

Profil actualizat acum 53 saptamani detalii

Cluj-Napoca, Universitatii, Nr. 8, Apartament 10, Telefon: 0729-634.949

Cabinet Individual OANTA MIHAELA - Expert Contabil, autorizat CECCAR ofer servicii complete de contabilitate pentru societati comerciale si persoane fizice autorizate, salarizare, resurse umane, depunerea declaratiilor online,expertize contabile, consultanta, evaluari, audit financiar si bugetar pentru firme mici si mijlocii. Pentru asociatiile de proprietari oferim servicii de cenzorat. Firmele nou infiintate si IMM-urile beneficiaza de tarife promotionale.

Profil actualizat acum 75 saptamani detalii