Agenții de web

Cluj-Napoca, Strada Horea, Nr. 3, Telefon: 0749-225.445

Cele mai importante servicii ale noastre sunt: webdesign, marketing online, gazduire web.
- Realizare pagini web
- Magazine online
- Softuri & aplicatii
- Gazduire web
- Design web
- Domenii de inregistrare

Profil actualizat acum 3 luni detalii

Cluj-Napoca, Piata Mihai Viteazu, Nr. 28, Apartament 6, Telefon: 0743-189.462

Compact Studio este o agentie web design din Cluj specializata pe crearea magazinelor online, site-uri de prezentare cat si optimizarea SEO.

Profil actualizat acum 3 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0743-907.819

Realizam site-uri web si magazine online pentru orice firma sau societate din judetul Cluj

Profil actualizat acum 7 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0754-611.868

Echipa CreativPro înțelege clienții secolului 21 care se așteaptă la mai mult: inovație constanta, calitate excelenta și livrare de servicii rapide. Având o echipa cu experiența de peste 10 ani în domeniul online, ne angajam sa aducem soluții IT viabile. Oferim soluții individualizate pentru a întâmpina cerințele clienților noștri prin sfătuire cu privire la crearea unui site de prezentare profesional. Pentru succesul afacerilor, companiile trebuie sa dezv...

Profil actualizat acum 9 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Observatorului, Nr. 11, Telefon: 0751-901.688

Creare si administrare retea wired sau wireless. Instalare sistem de operare, devirusare, montare si curatare componente sistem.

Creare si administrare pagina web petru afaceri mici, mijlocii sau companii. Gazduirea web si domeniul sunt incluse gratuit in propriul datacenter.

Administrare campanii de publicitate Reclama Media, Google, Facebook. Obtinem costul corect petru fiecare potential client redirectionat pe pagina ta.

Profil actualizat acum 12 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Dâmboviţei, Nr. 77, Telefon: 0364-566.814

Live COM Cluj este o companie localizată în Cluj Napoca, specializată în soluţii eficiente de comunicare, web design şi promovare online pentru mediile de business.

Profil actualizat acum 13 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Miko Imre, Nr. 8, birou 23-24, Telefon: 0746-307.237, 0766-489.405

WebName (Datacore Solution SRL) a fost fondata in ianuarie 2012, avand sediul principal in Bistrita si un birou operational in Cluj Napoca. Inca de la lansare compania a incercat sa isi consolideze pozitia pe piata romaneasca IT prin servicii web de cea mai buna calitate. Firma a inceput sa ofere servicii de web hosting, web design si eCommerce pentru piata locala din Bistrita, prin intermediul site-ului aciphosting.ro, urmand ca un an mai tarziu sa dobandeasca un numar semnifican...

Profil actualizat acum 14 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0364-730.928

Creare site-uri Web. Sisteme de managementul continutului (CMS), magazine virtuale, site-uri firma pentru pretentiosi.

Profil actualizat acum 19 luni detalii

Arxia

Categorie: Agenții de web

Cluj-Napoca, Strada Pârâului, Nr. 2 b, Telefon: 0744-399.015

Arxia realizează, de peste 5 ani, implementări ale sistemului de gestiune a conţinutului web TYPO3 şi are una dintre cele mai semnificative echipe de experţi TYPO3 din România. Printre proiectele recente realizate de Arxia pe TYPO3 se numără www.evz.ro şi www.unica.ro, două dintre cele mai cunoscute site-uri de ştiri / conţinut din România. Arxia este şi principalul susţinător şi promotor al TYPO3 in România, prin organizarea comunităţii TYPO3 Us...

Profil actualizat acum 19 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0745-380.762

Pentru a reusi, trebuie sa te faci cunoscut, iar astazi, prezenta online devine parca o constanta obligatorie a succesului. Cu ce ne ocupam noi? Urmarim realizarea de siteuri web care sa promoveze serviciile si produsele clientilor nostri, solutii cu un design placut, usor de folosit, intuitive, deosebite si nu in ultimul rand la preturi minime.

Profil actualizat acum 23 luni detalii