Agenții de marketing

Cluj-Napoca, Telefon: 0364-730.928

Promovare site. Optimizare SEO, promovare online, retele sociale, copywriting, grafica Web, servicii de consultanta oferite de firma SEO din Cluj.

Profil actualizat acum 20 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0749-999.062

Consultanta si servicii de marketing.

Profil actualizat acum 36 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0745-885.633

SC Merita Citit SRL ofera servicii de marketing online, SEO si SEM. Internetul este o importanta resursa de clienti, iar Merita Citit SRL va poate ajuta sa-i atrageti de partea voastra. Nu promitem inscriere in 100 de directoare deoarece poate nu aveti nevoie de asa ceva, in orice caz, nu orice director va poate ajuta. Se face intai o analiza si apoi se stabileste cum este cel mai bine sa se promoveze afacerea dumneavoastra. In aceasta firma nu se fol...

Profil actualizat acum 43 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0751-090.012

Suntem o firma cu un personal tanar, deschisa la noile tendinte de marketing si business, maleabila la cerintele
fiecarui client, ce activam pe plan local (Cluj-Napoca, Transilvania). Servicii: cercetari de marketing, mystery shopping, consultanta.

Profil actualizat acum 62 luni detalii

Cluj-Napoca, Aleea Retezat, Nr. 5, Apartament 1, Telefon: 0742-242.682

Suntem o echipă experimentată în domeniile marketing şi advertising, orientată spre clienţi şi spre atingerea obiectivelor lor.

Oferim servicii complete de marketing, branding, promovare atat pentru companiile proaspăt înfiinţate, pentru cele cu o piaţă stabilă existentă cu potenţial de extindere, dar si pentru companiile aflate în dificultate, propunând soluţiile de marketing şi advertising adaptate pentru fiecare caz.

Profil actualizat acum 62 luni detalii