UBB - Facultatea de Litere

0 stele

3 recenzii

  • Sursă imagine: Ela

Categorie:
Universităţi şi facultăţi
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Horea, Nr. 31
E-mail:
lett [at] lett.ubbcluj.ro
Web:
Telefon:
0264-532.238
Fax:
0264-432.303
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Facultatea de Litere, una dintre cele mai mari facultati din cadrul Universitatii 'Babes-Bolyai', prin caracterul ei diversificat, pregateste, în functie de specificul sectiei, profesori pentru INVATAMANTUL preuniversitar, cercetatori (lingvisti si critici literari), cadre didactice universitare, traducatori, interpreti, specialisti în relatiile cu publicul. Absolventii primesc Diploma de Licenta - Licentiat in Filologie - în specializarile pe care le-au urmat. Specializări: domeniu limba si literatura si Domeniu studii Culturale; Limba si literatura româna sau limba si literatura maghiara sau o limba si literatura straina (engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, rusa, japoneza, coreeana, chineza, norvegiana, finlandeza, ebraica) sau limba latina sau Limba greaca veche sau Literatura universala si comparata; Filologie clasica, Etnologie (linia romana si maghiara).


Profil actualizat acum 48 luni


Proprietatea cuprinde 2 ha intr-o zona paradisiaca, in Tara Zarandului. Casa are structura de rezistenta din barne de stejar, zid gros de caramida, fundatie inalta din piatra cioplita, acoperis din tigla ceramica, podele din dusumea de brad. Este complet renovata, dupa principii ecologice. Grajdul are 80m patrati, doua incaperi, pod imens, ziduri din piatra cioplita, structura de rezistenta din barne de stejar ... detalii ->

 
  • Comentarii şi recenzii

Scris de , in 30.06.2012 12:05:53
Limba ebraică Facultatea de Litere UBB

Facultatea de Litere a Universităţii BABEŞ-BOLYAI

Te invită să te alături programului de studiu NIVEL LICENŢĂ

LIMBA EBRAICĂ SPECIALIZARE B – STUDII IUDAICE

Programul de studiu nivel licenţă LIMBA EBRAICĂ SPECIALIZARE B – STUDII IUDAICE oferă cel mai complex cadru de formare al competenţelor în domeniul limbii ebraice, al limbii idiş, al culturii şi civilizaţiei ebraice şi al culturii Yiddishland-ului din această parte a Europei.

NUMĂR DE LOCURI: în funcţie de numărul de locuri alocate specializării A.

INFORMAŢII: Tel. 0264 / 532221

Email: studii_iudaice@yahoo.com

http://ebraicafilologie.wordpress.com

http://lett.ubbcluj.ro:5388
Scris de , in 08.02.2012 10:50:11
M-ar interesa daca in cadrul facultatii dumneavoastra se poate face continuare de studii, am terminat Colegiul de Institutori din Pitesti, filiala Campulung Muscel, ramura romana-engleza, ce acte mi-ar trebuii in cazul in care se poate,pana cand se fac inscrierile si daca pot face continuarea si pe alta ramura nu neaparat romana-engleza si cat timp se face, un an sau doi.

multumesc,o zi buna.
Scris de , in 17.08.2011 08:27:54
vreau să întreb dacă pot da licența la dvs. și absolvenți ai altor facultăți din țară sau doar cei care au terminat la Cluj mulțumesc

Adaugă o recenzie sau un răspuns

  • Recenziile conţinând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi publicate. Vă rugăm utilizaţi un limbaj civilizat.

  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii