Înscrie GRATUIT anunțul tău

Cafenele, ceainării

0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Calea Turzii, Nr. 18, Telefon: 0743-655.258

Ai fost vreodată "La Perne"? Pentru momente de relaxare şi ceaiuri dansante. "La Perne" este o ceainărie micuţă, un colţ de relaxare, în care poţi să iei o pauză, să uiţi de lume şi problemele cotidiene. Este un loc intim în care poţi savura un ceai natural sau specialităţi de cafea în acordurile muzicii interbelice. Este un spaţiu multicultural cu cenaclu de poezie, muzică la gramofon şi seri tematice. Cu migală ne-am creat şi...

Profil actualizat acum 40 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Decebal, Nr. 22-24, Telefon: 0753-353.398

"Răgaz pentru că avem nevoie de o clipă. O clipă în care să fim doar noi și gândurile noastre, o clipă în care ne putem redescoperi. La noi e muzică ambientală, sunt cărți, prăjituri de casă și toată atmosfera te face să te simți confortabil, ca într-un fotoliu de acasă" (designist.ro). Toate acestea intr-o ambianta de nefumatori !

Profil actualizat acum 40 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Piaţa Unirii, Nr. 12, Telefon: 0730-112.354

Toulouse Cafe-Brasserie, este locul ideal unde te poti opri peste zi la o cafea sau unde poti servi micul dejun, pranzul sau cina. Avand un meniu de mancare international cu o selectie de vinuri bine aleasa de pe toate continentele, o gama variata de cocktail-uri atat clasice cat si creatii proprii, iar in bar regasindu-se aproape toate brandurile de bauturi existente pe piata.

Profil actualizat acum 40 luni detalii

Cluj-Napoca, Piata Muzeului, Nr. 6, Telefon: 0756-632.444

Francesca este un loc cu suflet. Oferim lucruri simple, dar de calitate, o servire prietenoasa si preturi corecte. Ceea ce nu se poate insa cumpara este un strop de fericire pentru fiecare. In rest, sigur ca avem cafea Segafredo, de cea mai buna calitate. o cafea pentru care mnulti se intorc la noi. La fel, servim cele mai diverse tipuri - de la irish si pina la frappe, de la latte machiato pina la decofeinizata. Avem ceaiuri foarte bune, organice, negre, verzi, infuzii. Da, si fructe de padure....

Profil actualizat acum 41 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Vasile Goldis, Nr. 4, Telefon: 0746-520152

NEO CAFFE CLUB, un local elegant in inima centrului vechi din Cluj-Napoca va asteapta cu o gama variata de specialitati, multe oferte, o ambianta placuta si preturi promotionale.

Un loc unde lemnul si piatra sunt intr-o armonie echilibrata care dau un plus centrului istoric si al strazilor unde se plimba domni si domnite. Vino la NEO CAFFE CLUB sa rescriem istoria si sa ne integram in decorul mistic care inconjoara localul nostru.

Profil actualizat acum 45 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Cardinal Iuliu Hossu, Nr. 7, Telefon: 0264-591.997

Specialitati de cafea si deserturi bune intr-un mediu in care nu se fumeaza, reinviind cateva minute sau ore placute din atmosfera magica a secolelor.

Profil actualizat acum 50 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Iugoslaviei, Nr. 1, Telefon: 0741-485.274

Profil actualizat acum 50 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Regele Ferdinand, Nr. 37, Telefon: 0264/594.490, 0724/251.104

Coffee O'Clock este un lant coffee shop international. Brand-ul este detinut de Caffè River SpA si il putem gasi in multe tari europene ca Italia, Danemarca, Romania si Turcia. Cafea high-quality si servirea impecabila este motto-ul nostru! Nu este o coincidenta ca ne aflam in Cluj Napoca chiar pe malul raului Somes. Locatia si numele cafenelei noastre au fost cheia unui succes de necontestat i...nca din 1996. Conceptul de caffebar al Caffè River vine in Cluj in iulie 20...

Profil actualizat acum 55 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Virgil Fulicea, Nr. 3, Telefon: 0736-347.956

Piano Cazola e locul tihnit al parfumului aristocrat de cafea si respect pentru dichis si tabieturi alese. Te invitam la sueta si rasfat sa descoperi bucuria frumosului prin intermediul Piano Cazola Cafenea,Events, Vizual, Educativ. Despre noi Viziunea noastra Viziunea noastră este de adeveni numărul unu în oferirea clienţilor noştri a celei mai bune alternativeculturale de petrecere a timpului liber din regiunea Clujului. Misiunea noastră Prin tot ceea ce facem credem în exc...

Profil actualizat acum 56 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Calea Motilor, Nr. 111, Telefon: 0745-850.203

Local ideal pentru o iesire cu prietenii, mobilier confortabil, muzica chillout. Atmosfera relaxanta perfecta pentru a te deconecta de stresul zilnic.

Profil actualizat acum 60 luni detalii