0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada E. de Martonne, Nr. 1

Sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor.

Profil actualizat acum 76 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada I. C. Brătianu, Nr. 22, Telefon: 0264405300, int. 5963

Biblioteca de Studii Americane deţine 6.647 volume de cărţi - printre care dicţionare, enciclopedii, numeroase antologii de literatură, albume de artă - şi 244 volume de periodice din domeniul ştiinţelor socio-umane.

Profil actualizat acum 76 luni detalii
5 stele

18 recenzii

Cluj-Napoca, Piaţa Unirii, Nr. 10, Scara 2, Telefon: 0745-668.136

Salsa Brillante Dance School. Dansuri abordate: salsa, bachata, merengue si rueda. Imbinăm tehnica cu naturaletea miscării si cu lejeritatea specifice salsei pentru a face loc originalului, astfel incât orice cursant să aibă şansa de a-şi exprima liber personalitatea.

Profil actualizat acum 76 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Dacia, Nr. 2, Telefon: 0720-660.366, 0745-764.654

Formaţia Salsa Caliente a fost prima trupa de dans din Cluj care a aratat publicului ce este Salsa si cum se danseaza. Trupa de dans a luat fiinţă in anul 2002, la initiativa lui Lucian Ambrosie, pornind la drum cu gandul de a transmite bucuria si nebunia dansurilor caraibice tuturor oamenilor, indiferent de varsta. Anii au trecut, trupa a avansat din ce in ce mai mult si nu dupa mult timp au venit si rezultatele: numeroase premii, numeroase spectacole în ţară şi străinat...

Profil actualizat acum 76 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Piata Lucian Blaga, Nr. 1-3, Telefon: 0264-598.024

Cu un palmares deosebit, obţinând cu numeroase ocazii cele mai înalte aprecieri din partea juriului, trupa „MASZKURA” este o dovadă a talentului creator şi interpretativ al tinerilor studenţi maghiari, dornici de afirmarea culturii.

Profil actualizat acum 76 luni detalii

Cluj-Napoca, Piaţa Lucian Blaga, Nr. 1-3, Telefon: 0264-598.024

Ansamblul folcloric Mărţişorul al Casei de Cultură a Studentilor din Cluj-Napoca in cei 48 de ani de activitate a sustinut mii de spectacole cu un bogat colorit si o vastă tematică aducand in scenă cantece si jocuri din toate zonele folclorice ale ţării. Astazi, pregatirea artistica este asigurata de coregraful IOAN COCIAN, de dirijorul DOREL ROHIAN, iar directia artistica de maestrul DUMITRU FARCAS.

Profil actualizat acum 76 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Observatorului, Nr. 34, Telefon: 0264-594.930

Ansamblul folcloric Românaşul. Clubul Cultural Studenţesc al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, format din dansatori, solisti vocali si instrumentisti. Participare la concursuri si festivaluri internationale.

Profil actualizat acum 76 luni detalii

Cluj-Napoca, Piaţa Ştefan cel Mare, Nr. 2-4, Telefon: 0264-592.826

Teatrul National din Cluj-Napoca este cea mai importanta institutie teatrala din Transilvania si printre cele mai prestigioase din România. Misiunea Teatrulului Naţional Lucian Blaga este să ofere producţii teatrale şi un cadru de cercetare artistică performante la nivel local şi naţional. Obiectivele de îndeplinire a acestei misiuni sunt promovarea dramaturgiei româneşti şi universale, clasice, moderne şi contemporane, promovarea teatrului pentru copii, a tinerilor creatori, a f...

Profil actualizat acum 77 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Bucureşti, Nr. 15, Telefon: 0742-486.955

Scoala de dans Kristine Studio Dance va vine în întâmpinare, oferindu-va şansa de a descoperi tainele dansurilor populare, dansurilor de societate, dansurilor moderne si a dansurilor latino.

Profil actualizat acum 77 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Piaţa Unirii, Nr. 30, Telefon: 0264-596.952

Muzeul Naţional de Artă Cluj posedă un patrimoniu deosebit de valoros de artă românească şi europeană: pictură, grafică şi artă decorativă (secolele XV-XX). Înfiinţat în anul 1951, muzeul a beneficiat încă de la constituirea sa, de unele fonduri mai vechi: o mică parte din colecţia de curiozităţi, orfevrărie, piese de mobilier şi artă plastică europeană, provenind de la Muzeul Ardelean şi mai ales colecţia cunoscută sub numele "Pinacoteca Virgil Cioflec". De numele ...

Profil actualizat acum 77 luni detalii